Handelsbetingelser

Betaling

Gaveshoppen DK modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.

Din ordre afsendes når betalingen er registreret.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.
Gaveshoppen DK anvender en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Vi sender med DAO i hele landet. Du modtager tracking nr på både sms og mail.
Når pakken overgår til DAO overgår forsikringssituationen også hertil.
Det betyder at hvis din pakke ikke dukker op skal du kontakte DAO med det track and trace nummer du har fået.
Vi er SELVFØLGELIG behjælpelige hvis der skulle opstå problemer, og hjælper gerne med at tage sagen.
Varen sendes normalt i løbet af 2-4 hverdage. Bestiller du en lagervare inden kl 15 på alle hverdage indleverer vi pakken til forsendelse samme dag.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til os på gladbymikkelsen@yahoo.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved ordre over 1195,- bytter vi kun til andre varer.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Gaveshoppen DK / Thomas Glad
Niels W. Gades Kvarter 23
9700 Brønderslev

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Gaveshoppen DK / Thomas Glad
Niels W. Gades Kvarter 23
9700 Brønderslev

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, og meget ge.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Når du placerer en ordre hos os vil du blive bedt om at udfylde et skema med adresse, telefon nr. og mail.

Dette gør vi for, at kunne levere den bedste service og sende dig tracking nr både på mail og på sms.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på gladbymikkelsen@yahoo.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Du kan klage igennem EU’s klageordining “ODR”: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Virksomhedsoplysninger:

Gaveshoppen Danmark 1985

CVR: 36990597

Adresse:

Niels W. Gades Kvarter 23

9700 Brønderslev

tlf. 60176439

gladbymikkelsen@yahoo.dk

Indehaver / Thomas Glad