Tryk på tøj – billigt og smart

T shirt med tryk, hættetrøjer med tryk eller bare tryk på tøj, så kan du finde et stort udvalg hos Gaveshoppen Danmark. Det kan være en fordel i flere forbindelser. Tryk på tøj er populært. Det kan være godt til at markedsføre en sag eller et firma. Du kan også bruge tekstiltryk på tøj til hold i fx firmafodbold eller andet. Der er mange private kunder, som er interesseret i tryk på tøj. Det er populært i mange sammenhænge. Det er eksempelvis en god måde at være synlig på. Du kan bruge print på tøj til meget – fx design din egen hoodie m.m.

Tryk på tøj er populært

Tryk på tøj bruges også, hvis vores kunder skal have tryk studietrøjer. Det er ikke alle, som er klar over, at tryk på tøj kan være mange ting. Der findes faktisk et utal af diverse trykkemetoder. Det er heller ikke ligegyldigt, hvilken slags tekstilstof der anvendes. Trykkemetoderne kan også være forskellige. Hver tekstiltrykkemetode er særligt egnet til bestemte formål. Det får du glæde af på den lange bane. En lidt billigere tekstilfolie giver dårligere resultater. Som med så meget andet her i verden får du, hvad du betaler for.

Det er muligt at lave tekstiltryk på næsten alle slags materialer. En lang holdbarhed er vigtig, så folk har glæde af deres tøj i længere tid. En to-komponentsfarve af god kvalitet er mere slidstærk og overlever fint kogning, rensning samt tørretumblere. Der findes også silketryk og andre teknikker såsom direkte tryk. Direkte tryk laves udover to-komponentsfarve med diverse farvetyper – eksempelvis vandfarve og plastisol. Med to-komponentsfarve får du et slidstærkt og holdbart resultat. Gaveshoppen Danmark laver også tryk på tøj til arbejdstøj.

Vi tilbyder også transfers, hvor vi trykker direkte på papir eller en folie. Bagefter varmeoverfører vi til tøjet. Så kan vores kunder nemlig selv lave tryk på tøj. Dette er relevant for sportsbutikker eller foreninger, som ejer en varmepresser. Gaveshoppen Danmark rådgiver dig gerne, så du kan roligt spørge os om print på tøj m.m.  Du kan også overveje digital tryk, som også kaldes for DST tryk. Inden for transfers findes der også glimmer eller selvlysende tryk i forskellige farver til fx danseklubber og meget andet. Der er fordele og ulemper ved hver løsning, så det betaler sig at rådføre sig med Gaveshoppen Danmark fra start til slut.

Tryk Tryk